Imperiaal, aluminium blank geanodiseerd

Deze aluminium imperiaal is uiterst geschikt voor het dagelijks vervoer van zwaar en/of lang materiaal. Door het slimme ontwerp is de aluminium imperiaal qua draagvermogen net zo krachtig als een stalen uitvoering, maar met het voordeel van minimaal onderhoud en licht in gewicht en dus brandstof besparend.

Levertijd: 5-10 werkdagen

Excl. BTW: € 459,00 Incl. BTW: € 555,39

* Verplichte velden

Productbeschrijving
Details
Deze aluminium imperiaal is uiterst geschikt voor het dagelijks vervoer van zwaar en/of lang materiaal.
Door het slimme ontwerp is de aluminium imperiaal qua draagvermogen net zo krachtig als een stalen uitvoering, maar met het voordeel van minimaal onderhoud en licht in gewicht en dus brandstof besparend.

Materiaal/uitvoering
De imperiaal is geproduceerd van een zeer hoogwaardig soort aluminium. Alle basis onderdelen zijn in een matte "look" geanodiseerd waardoor het geheel een zeer fraai uiterlijk heeft. De zijkanten zijn standaard voorzien van een zwart rubberen profiel dat, naast een beschermende, ook een esthetische functie heeft. Zowel het bevestigingsmateriaal als de montagesteunen zijn van RVS.

De speciale opbouw van de dwarsliggers en het lage eigen gewicht maakt deze imperiaal zeer passend bij de huidige wensen en eisen van de wagenparkbeheerder en de berijder. Eigenschappen als een lager brandstofgebruik, meer laadvermogen, stiller rijden en esthetica maken dit product revolutionair. .

Standaard wordt de aluminium imperiaal geleverd met diffusors die windruis optimaal minimaliseren. Indien de klant dit wenst, is en voor diverse autotypes ook een spoiler verkrijgbaar.

Om het gebruiksgemak te vergroten, zijn diverse accessoires verkrijgbaar:
- Opsteekrol natuurrubber
- Aluminium spoiler
- Aluminium antislip looppad

Duurzaam

Het materiaalgebruik, de slimme constructie en opbouw van de dwarsliggers, het lage eigen gewicht en de volledige recyclebaarheid zijn revolutionaire eigenschappen van deze aluminium imperiaal. Ze leiden tot:
-lager brandstofverbruik
-meer laadvermogen
-stiller rijden
Gewicht: 10 kg.
Past in
Dit product is geschikt voor de volgende type auto's:
Berlingo M wb 2785 H1 > 2018, Berlingo wb 2728 H1, Bipper wb 2513 H1, Caddy wb 2862, Citan wb 2700 Lang, Combo wb 2755 H1, Combo wb 2785 H1 > 2018, Connect 2014 wb 2662 H1, Doblo wb 2755 H1, Fiorino wb 2513 H1, Kangoo wb 2697 (Express), Nemo wb 2513 H1, Partner Std wb 2785 H1 > 2018, Partner wb 2728 H1
Meer informatie

Over Ons

Wie zijn wij?
123bedrijfswageninrichting is een multifunctionele webshop die de klant in staat wil stellen een compleet gamma aan bedrijfswageninrichtingen en accessoires geleverd te krijgen. Door gebruik te maken van een bedrijfswagen filter zult u altijd een passend voorstel aangeboden krijgen. Wij maken gebruik van diverse gespecialiseerde toeleveranciers en 123bedrijfswageninrichting heeft zijn eigen productiefaciliteiten voor maatgebonden producten. De webshop 123bedrijfswageninrichting is een onderdeel van Integro bedrijfswageninrichtingen BV. Met meer dan 15 jaar ervaring te hebben opgedaan in het segment bedrijfswageninrichting, proberen we de klanten zo goed mogelijk te bedienen. Mede door deze ervaring staan er op de website inrichtingen, samengesteld, naar aanleiding van onze ervaring en onze klanten. Indien de klant een specifieke maatgebonden inrichting wenst of een artikel niet heeft gevonden kan zij altijd contact opnemen met 123bedrijfswageninrichting.

Wat leveren wij!
Door gebruik te maken van eigen CNC gestuurde productiefaciliteiten kan 123bedrijfswageninrichting snel en eenvoudig laadvloeren, betimmeringen en multiplex kasten frezen. Onze gespecialiseerde toeleveranciers voorzien ons van kwalitatieve bedrijfswageninrichting en accessoires. Alle door 123bedrijfswageninrichting geleverde accessoires voldoen aan de door de branche gestelde kwaliteitseisen. De bedrijfswageninrichting is gecertificeerd volgens de geldende norm ECE R17 en voorzien van een TUV certificaat. Tot het lever gamma van 123bedrijfswageninrichting behoren de volgende artikelen: • Bedrijfswageninrichting • Werkbanken en bankschroeven • Wandbetimmering en wielkasten • Led verlichting 12 volt • Dakventilatie • Imperialen • Bumper beschermplaten • Inbraakroosters • Opstapbumpers / aanrij beveiliging • Lade en kofferkasten • Laadvloeren • Multiplex bedrijfswageninrichting • Signalering • Werkverlichting • Cargorails • Ladder liftsystemen • Sidebars • Diverse losse accessoires.

Het bestellen gaat eenvoudig en vertrouwd.
Door gebruik te maken van een payment service provider geven we de klant het vertrouwen. U kunt op diverse manieren betalen. Zodra de betaling is afgerond en het verschuldigde bedrag staat op de rekening van 123bedrijfswageninrichting zullen wij uw bestelling in behandeling nemen.