Wie zijn wij?  

123bedrijfswageninrichting is een multifunctionele webshop die de klant in staat wil stellen een compleet gamma aan bedrijfswageninrichtingen en accessoires geleverd te krijgen. Door gebruik te maken van een bedrijfswagen filter zult u altijd een passend voorstel aangeboden krijgen. Wij maken gebruik van diverse gespecialiseerde toeleveranciers en 123bedrijfswageninrichting heeft zijn eigen productiefaciliteiten voor maatgebonden producten. 

De webshop 123bedrijfswageninrichting is een onderdeel van Integro bedrijfswageninrichtingen BV. Met meer dan 15 jaar ervaring te hebben opgedaan in het segment bedrijfswageninrichting, proberen we de klanten zo goed mogelijk te bedienen. Mede door deze ervaring staan er op de website inrichtingen, samengesteld, naar aanleiding van onze ervaring en onze klanten. Indien de klant een specifieke maatgebonden inrichting wenst of een artikel niet heeft gevonden kan zij altijd contact opnemen met 123bedrijfswageninrichting. 


Wat leveren wij!  

Door gebruik te maken van eigen CNC gestuurde productiefaciliteiten kan 123bedrijfswageninrichting snel en eenvoudig laadvloeren, betimmeringen en multiplex kasten frezen. Onze gespecialiseerde toeleveranciers voorzien ons van kwalitatieve bedrijfswageninrichting en accessoires. Alle door 123bedrijfswageninrichting geleverde accessoires voldoen aan de door de branche gestelde kwaliteitseisen. De bedrijfswageninrichting is gecertificeerd volgens de geldende norm ECE R17 en voorzien van een TUV certificaat. 

Tot het lever gamma van 123bedrijfswageninrichting behoren de volgende artikelen:¬ Bedrijfswageninrichting ¬ Werkbanken en bankschroeven ¬ Wandbetimmering en wielkasten ¬ Led verlichting 12 volt ¬ Dakventilatie ¬ Imperialen ¬ Bumper beschermplaten ¬ Inbraakroosters ¬ Opstapbumpers / aanrij beveiliging ¬ Lade en kofferkasten ¬ Laadvloeren ¬ Multiplex bedrijfswageninrichting ¬ Signalering ¬ Werkverlichting ¬ Cargorails ¬ Ladder liftsystemen ¬ Sidebars ¬ Diverse losse accessoires


Bestellen en zo eenvoudig!  

Het bestellen gaat eenvoudig en vertrouwd. Door gebruik te maken van een payment service provider geven we de klant het vertrouwen. U kunt op diverse manieren betalen. Zodra de betaling is afgerond en het verschuldigde bedrag staat op de rekening van 123bedrijfswageninrichting zullen wij uw bestelling in behandeling nemen.


Bereikbaarheid 

123bedrijfswageninrichting is bereikbaar onder telefoonnummer 0226 450021 en bereikbaar tussen 9.00 uur en 13.00 uur en 14.00 uur en 17.00 uur. Ook kunt u een mail sturen naar sales@123 bedrijfswageninrichting.nl
Op zaterdag zijn wij gesloten. Eventueel bezoek aan de showroom is mogelijk op afspraak 


Afleveringen

De transportafdeling van 123bedrijfswageninrichting zal u altijd laten weten wanneer een zending aangeboden wordt. Indien u de bestelling op een zaterdag geleverd wilt hebben, zal 123bedrijfswageninrichting hiervoor een kleine extra vergoeding van €. 55,00 in rekening brengen. U dient deze contant aan de chauffeur te voldoen. Hierna ontvangt u per mail een separate factuur m.b.t. de transportkosten.