Totaaloplosser agrarische techniek kiest wederom voor Infinity

De klant heeft diverse voertuigen van het merk Renault. Uit praktische overweging zijn alle voertuigen van de klant voorzien van een dubbele schuifdeur. Deze inrichting is geplaatst in de Trafic L2H1 maar past ook in de Fiat Talento L2H1 en Nissan NV300 L2H1.

Er is gekozen m.b.t. zijn laadruimtebescherming voor een laadvloer 9 mm. anti-slip en een standaard laadruimte betimmering van 6 mm. multiplex

Lichtgewicht Infinity bedrijfswageninrichting
Zowel de linker als de rechterzijde zijn zo efficient mogelijk ingericht. Kleppen aan de onderzijde om de lading op zijn plaats te houden en uitneembare kunststof bakken vergroten het gebruiksgenot. Laden in diverse afmetingen zorgen voor het veilig en schadevrij transporteren van de duurdere onderdelen die deze monteur bij zich heeft. Aan de bovenzijde is de keuze op een lange bak gevallen voor het vervoeren van de lange lengtes.

De genoemde prijs omvat alleen de levering Infinity bedrijfswageninrichting.

Levertijd: 5-10 werkdagen

Excl. BTW: € 3.585,00 Incl. BTW: € 4.337,85
Productbeschrijving
Details
Renault_Trafic_L2H1, Fiat Talento L2H1, en Nissan NV 300 L2H1, uitgevoerd met dubbele schuifdeur

Infinity Bedrijfswageninrichting

Inrichting linkerzijde achter van het voertuig
Afmeting L 1275 x H 1150 x D 375 mm.

Voorzien van:
1x Opbergruimte wielkast, voorzien van klep 200 mm.
2x Legbord met rubbermat en scheidingswanden
2x Legbord met voorraadbakken

Inrichting linkerzijde schuifdeur van het voertuig
Afmeting L 1025 x H 1145 x D 275 mm.

Voorzien van:
1x Opbergruimte voor gereedschap koffers
3x Legbord met rubbermat en scheidingswand
1x multiplex 15 mm. plaat tussen de schuifdeur kasten

Inrichting linkerzijde laadruimte van het voertuig
Afmeting L 1025 x H 1145 x D 275 mm.

Voorzien van:
1x Opbergruimte, voorzien van klep 200 mm.
3x Legbord met rubbermat en scheidingswand

Inrichting rechterzijde van het voertuig
Afmeting L 1275 x H 1300 x D 475 mm.

Voorzien van:
1x Opbergruimte wielkast, voorzien van klep 200 mm.
7x Lade, 1x 200, 1x 150, 4x 125 en 1x 100 mm., met rubbermat
2x Lade indeling uitneembare bakjes
3x Lade indeling scheidingswanden
1x Legbord met rubbermat en scheidingswanden
1x Opbergbak met rubbermat, voor lange delen

Gewicht: 1 kg.
Past in
Dit product is geschikt voor de volgende type auto's:
NV300 wb 3498 H1, NV300 wb 3498 H2, Talento wb 3498 H1, Talento wb 3498 H2, Trafic wb 3498 H1, Trafic wb 3498 H2
Meer informatie

Over Ons

Wie zijn wij?
123bedrijfswageninrichting is een multifunctionele webshop die de klant in staat wil stellen een compleet gamma aan bedrijfswageninrichtingen en accessoires geleverd te krijgen. Door gebruik te maken van een bedrijfswagen filter zult u altijd een passend voorstel aangeboden krijgen. Wij maken gebruik van diverse gespecialiseerde toeleveranciers en 123bedrijfswageninrichting heeft zijn eigen productiefaciliteiten voor maatgebonden producten. De webshop 123bedrijfswageninrichting is een onderdeel van Integro bedrijfswageninrichtingen BV. Met meer dan 15 jaar ervaring te hebben opgedaan in het segment bedrijfswageninrichting, proberen we de klanten zo goed mogelijk te bedienen. Mede door deze ervaring staan er op de website inrichtingen, samengesteld, naar aanleiding van onze ervaring en onze klanten. Indien de klant een specifieke maatgebonden inrichting wenst of een artikel niet heeft gevonden kan zij altijd contact opnemen met 123bedrijfswageninrichting.

Wat leveren wij!
Door gebruik te maken van eigen CNC gestuurde productiefaciliteiten kan 123bedrijfswageninrichting snel en eenvoudig laadvloeren, betimmeringen en multiplex kasten frezen. Onze gespecialiseerde toeleveranciers voorzien ons van kwalitatieve bedrijfswageninrichting en accessoires. Alle door 123bedrijfswageninrichting geleverde accessoires voldoen aan de door de branche gestelde kwaliteitseisen. De bedrijfswageninrichting is gecertificeerd volgens de geldende norm ECE R17 en voorzien van een TUV certificaat. Tot het lever gamma van 123bedrijfswageninrichting behoren de volgende artikelen: • Bedrijfswageninrichting • Werkbanken en bankschroeven • Wandbetimmering en wielkasten • Led verlichting 12 volt • Dakventilatie • Imperialen • Bumper beschermplaten • Inbraakroosters • Opstapbumpers / aanrij beveiliging • Lade en kofferkasten • Laadvloeren • Multiplex bedrijfswageninrichting • Signalering • Werkverlichting • Cargorails • Ladder liftsystemen • Sidebars • Diverse losse accessoires.

Het bestellen gaat eenvoudig en vertrouwd.
Door gebruik te maken van een payment service provider geven we de klant het vertrouwen. U kunt op diverse manieren betalen. Zodra de betaling is afgerond en het verschuldigde bedrag staat op de rekening van 123bedrijfswageninrichting zullen wij uw bestelling in behandeling nemen.