Vito

Een goede bedrijfswageninrichting zorgt ervoor dat uw mobiele bergruimte optimaal benut wordt: efficiënt, overzichtelijk en veilig in gebruik. Door het inbouwen van uitgekiende oplossingen in uw bedrijfswagen werkt u met meer plezier, en haalt u meer rendement uit uw bedrijfswagen en zijn de kosten lager. En…een professionele uitstraling! Want uw bedrijfswagen is tenslotte uw visitekaartje.

Artikelen 1 tot 10 van 193 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 10 van 193 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Mercedes Vito bedrijfswageninrichting

Mercedes Benz is wereldwijd een van de bekendste bedrijfswagen merken. De 'Deutsche Gruendlichkeit' en een meer dan 100 jarige ervaring staan voor veiligheid, kwaliteit en innovatie. Daarnaast blijft de waarde van tweedehandse Mercedes bedrijfsauto's aantrekkelijk. Mercedes Bedrijfswagens heeft een ruim aanbod, zoals Viano, Vito en Sprinter. Als ondernemer bent u altijd hard en druk aan het werk. Maar u bent ook beslisser. Daarom kiest u voor het rijcomfort dat u verdient: de Mercedes-Benz Vito bedrijfswagen. Al 2 jaar op rij verkozen tot bestelauto van het Jaar.

Mercedes Vito bedrijfswageninrichting van hout, staal of alumiunium

Infinity, beste keuze voor een aluminium bedrijfswageninrchting
Infinity is een uniek aluminium systeem voor de inrichting van bedrijfswagens, gemaakt van geanodiseerd aluminium. Het is een baanbrekend en innovatief product in de automotive branche dankzij de hoogwaardige techniek, de flexibele modulaire elementen en zijn milieuvriendelijke karakter. Iedere bedrijfswageninrichting is geproduceerd volgens de ISO 9001, gecertificeerd door de TÜV en door middel van een crashtest voorzien van een ECE R17. De flexibele lengte en hoogte maatvoeringen, per 25 mm., komen het best tot zijn recht in de Mercedes Vito.

Prowood, de houten bedrijfswageninrichting
Pro-wood heeft een Multiplex kastenprogramma ontwikkeld, dat de inrichting van uw bedrijfswagen en persoonlijke wensen optimaal combineert. Voor iedere wens bieden wij specifieke oplossingen waardoor het verlies van ruimte tot een minimum beperkt kan worden. De multiplex bedrijfswageninrichtingen zijn doorontwikkeld en CNC geproduceerd. Door gebruik te maken van multiplex is deze door middel van kleine aanpassingen simpel over te zetten naar een andere bedrijfswagen. Het multiplex is van berkenhout en afgelakt in het bruin of grijs.

Service system, bedrijfsinrichting van staal
Robuust, oerdegelijk en toch verfijnd, als gewicht geen issue is: het zijn de kwaliteiten van staal, een materiaal dat prima geschikt is voor een bedrijfswageninrichting. Als het om stalen bedrijfswageninrichting gaat, maken we gebruik van de leverancier, Service system. Hoewel de inrichting van een laadruimte zowel met hout als met staal prima kan, zijn er toch persoonlijke verschillen die de keuze kunnen bepalen.

Populaire bedrijfswageninrichtingenAndere modellen van MercedesAndere typen Vito