Boxer

Een goede bedrijfswageninrichting zorgt ervoor dat uw mobiele bergruimte optimaal benut wordt: efficiënt, overzichtelijk en veilig in gebruik. Door het inbouwen van uitgekiende oplossingen in uw bedrijfswagen werkt u met meer plezier, en haalt u meer rendement uit uw bedrijfswagen en zijn de kosten lager. En…een professionele uitstraling! Want uw bedrijfswagen is tenslotte uw visitekaartje.

Populaire bedrijfswageninrichtingenAndere modellen van PeugeotAndere typen Boxer


Peugeot Boxer bedrijfswageninrichting

Peugeot heeft een compleet gamma van bedrijfsauto's voor professionele gebruikers in elke bedrijfstak. Ze bieden een optimaal niveau van comfort en veiligheid en leveren een optimale bijdrage aan uw productiviteit. Partner, Boxer en Expert bedrijfswagen is er altijd een geschikte auto voor elke professional. De Peugeot Boxer bedrijfswagen is speciaal ontwikkeld voor uw bedrijfsactiviteiten. Deze kwalitatieve bedrijfsauto bevat doeltreffende en praktische voorzieningen die zowel het rijden als het vervoeren van uw lading vergemakkelijken. Zo beschikt de Peugeot Boxer bedrijfsauto over een tal aan rijhulpsystemen zoals een achteruitrijcamera, een Hill Descent Control en Lane Departure Warning System. Een aantrekkelijk voordeel van de Peugeot Boxer zijn de lage exploitatiekosten. Dankzij de efficiënte HDi-motoren met Stop & Start is het brandstofverbruik ongeveer 15% lager dan bij de vorige generatie. Bovendien heeft de distributieriem plaatsgemaakt voor een ketting, waardoor deze niet periodiek vervangen hoeft te worden. De Peugeot Boxer is een uitermate geschikte bestelwagen voor korte ritten in de stad en lange ritten op de snelweg.

Peugeot Boxer bedrijfswageninrichting van hout, staal of alumiunium

Infinity, beste keuze voor een aluminium bedrijfswageninrchting
Infinity is een uniek aluminium systeem voor de inrichting van bedrijfswagens, gemaakt van geanodiseerd aluminium. Het is een baanbrekend en innovatief product in de automotive branche dankzij de hoogwaardige techniek, de flexibele modulaire elementen en zijn milieuvriendelijke karakter. Iedere bedrijfswageninrichting is geproduceerd volgens de ISO 9001, gecertificeerd door de TÜV en door middel van een crashtest voorzien van een ECE R17. De flexibele lengte en hoogte maatvoeringen, per 25 mm., komen het best tot zijn recht in de Peugeot Boxer.

Prowood, de houten bedrijfswageninrichting
Pro-wood heeft een Multiplex kastenprogramma ontwikkeld, dat de inrichting van uw bedrijfswagen en persoonlijke wensen optimaal combineert. Voor iedere wens bieden wij specifieke oplossingen waardoor het verlies van ruimte tot een minimum beperkt kan worden. De multiplex bedrijfswageninrichtingen zijn doorontwikkeld en CNC geproduceerd. Door gebruik te maken van multiplex is deze door middel van kleine aanpassingen simpel over te zetten naar een andere bedrijfswagen. Het multiplex is van berkenhout en afgelakt in het bruin of grijs.

Service system, bedrijfsinrichting van staal
Robuust, oerdegelijk en toch verfijnd, als gewicht geen issue is: het zijn de kwaliteiten van staal, een materiaal dat prima geschikt is voor een bedrijfswageninrichting. Als het om stalen bedrijfswageninrichting gaat, maken we gebruik van de leverancier, Service system. Hoewel de inrichting van een laadruimte zowel met hout als met staal prima kan, zijn er toch persoonlijke verschillen die de keuze kunnen bepalen.

Populaire bedrijfswageninrichtingenAndere modellen van PeugeotAndere typen Boxer